Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Koltuk Döşeme Çankaya 0312-3291213
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
Çankaya Koltuk Döşeme
 Telefon
:
(+90) 312 329 12 13
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Ankara / Çankaya
 Email
:
 Web
:
 Başlangıç Tarihi
:
22.12.2014
 Bitiş Tarihi
:
22.03.2022
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

koltuk tamiri ankara çankaya koltuk döşeme 

KOLTUK DÖŞEME ÇANKAYA

İyi bir koltuk için gerekli en önemli hususlar , iyi bir sünger seçimi ve göze hitap edecek kaliteli ve zevkli kumaşların kullanılmasıdır. Bunların en usta biçimde kesim, dikim, döşeme işlemlerinin yapılması ise iyi bir koltuğun ortaya çıkmasını sağlar.

Geniş kumaş çeşitlerimiz ve ustaca dokunuşlarımız ile koltuk, kanepe, sandalye ve puflarınızı birer sanat eseri haline getiririz.

Koltuk konusunda uzmanlaşmış olup, müşterinin isteğine göre model değiştirme imkanını sunuyoruz. Yıllardan beri sektöründe lider olan firmamız siz değerli müşterilerimiz için hizmet vermektedir. Kumaş seçeneklerimiz ile farklı dersenler ve özgün hatları kullanarak koltukta yeni bir moda sergiliyoruz. Moda yı ve fuarları yakından takip eden firmamız müşterilerimize yeni olanaklar sunmaktadır. Elit kategoriye hizmet veriyoruz ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Koltuk Döşeme Çankaya olarak Çankaya'nın önde gelen koltuk döşeme firmaları ndan biriyiz. Çankaya Koltuk Döşeme firmamız uygun koltuk döşeme fiyatları ve üstün hizmet kalitesiyle bu günlere gelmiştir. Koltuk Döşeme Ankara Çankaya denince akla gelen ilk koltuk döşeme fabrikaları ndan biri olmamızın bir diğer nedeni ise işlerinde uzman olan ustalarımız ve çalışan kadromuzdur. Sizlere en iyi hizmeti veren Koltuk Döşeme Çankaya Ankara firmamız Ankara'nın başta Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Altındağ, Mamak olmak üzere bütün semt ve mahallelerine hizmet vermektedir. Sizde uygun bir ücret karşılığında iyi bir koltuk döşeme hizmeti almak istiyorsanız Koltuk Döşeme Çankaya firmamızı arayıp koltuk döşeme fiyatları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.  

 

KOLTUK DÖŞEME ÇANKAYA OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ NOKTALAR;

Merkez, Sıhhiye, Kızılay, Zafer, Öveçler, Bahçelievler, Balgat, Söğütözü, Beşevler, Emek, Dikmen, Oran, Yenişehir, Güvenpark, Cebeci, Anıttepe, Topraklık, Kurtuluş, Kırkkonaklar, Maltepe, Çayyolu, Ayrancı, Yıldız, Hürriyet, Yüzüncüyıl, Karakusunlar, Dikmen, Esat, Büyük Esat, Gaziosmanpaşa (GOP), Bilkent, Bilkentplaza, Beytepe, Basınsitesi, Zafertepe, Küçükesat, Kavaklıdere, Seyranbağları, Sokullu, Çukurambar, 100. yıl, Bakanlıklar, Birlik Mahallesi, Tandoğan, Hürriyet, Söğütözü, TBMM, yüzüncüyıl işçi blokları, Zafertepe

KOLTUK DÖŞEME KEÇİÖREN OLARA HİZMET VERDİĞİMİZ NOKTALAR;

Keçiören, Sanatoryum, Esertepe, Yayla, Etlik, İncirli, Kalaba, Ufuktepe, Şehitkubilay, Bağlum, Aktepe, Şenlik, Güçlükaya, Dutluk, Yükseltepe, Atapark, Ayvalı, Subayevleri, Kızlarpınarı, Kardeşler, Kuşcağız, Siteler, Şentepe, Pursaklar, Hasköy, Ondokuz Mayıs.

KOLTUK DÖŞEME YENİMAHALLE OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ NOKTALAR;

Atatürk Orman Çiftliği, Akın, İstasyon, Batıkent, Çayyolu, Demetevler, İvedik Organize Sanayi, Karşıyaka, Susuz, Şentepe, Yakacık, Yenimahalle, Ostim, Şaşmaz, Türkkonut, Ümitköy, Yaşamkent, Konutkent, Yükseltepe.

KOLTUK DÖŞEME MAMAK OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ NOKTALAR;

Cebeci, Abidinpaşa, Akdere, Tuzluçayır, Natoyolu, Saime Kadın, Yeşilbayır, Kayaş, Bogaziçi, Türközü, Kolej, İncesu, Dörtyol, Zerdalitepe, Demirlibahçe, Gülveren, Hüseyingazi, Misket Mahallesi,

KOLTUK DÖŞEME ALTINDAĞ OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER;

Altındağ, Anafartalar, Aydınlıkevler, Hasköy, Hisar, İskitler, Opera, Önder Mahallesi, Peçenek, Samanpazarı, Siteler, Telsizler, Ulubey, Ulus, Yeşilöz, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Dışkapı

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com