Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Muğla Beyaz Eşya Tamir Servisi Yuvam Teknik
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Bodrum
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Muğla / Bodrum
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Bodrum de ve Muğla merkez ilçeleri dahil olmak üzere uzman kadromuz ile siz değerli müşterilerimize garantili tamir hizmetleri sunarız. Muğla beyaz eşya servisi arızaların yüklü harcamalar yapılmasını gerektiren, can sıkıcı bir iş olmaktan çıkmasını sağlar ve sizlere bütçe dostu ve aynı zamanda garantili çözümler sunar. Muğla buz makinası servisi olarak sizlerden gelebilecek her türlü çağrıya yanıt vermek üzere bekliyoruz. Muğla Servisi olarak beyaz eşyalarınızda ortaya çıkabilecek her türlü arızada yanınızda olmaktayız.

Firmamızın Muğla Servisi olarak ilk hedefi müşteri memnuniyetidir. Muğla Bulaşık Makinesi Tamir Merkezi, bulaşık makinenizde oluşabilecek her türlü arıza ve bakım işlemleri için firmamız sizlerden gelecek çağrıları beklemektedir. Konusunda uzman ve eğitimli Muğla beyaz eşya tamircileri birçok il ve ilçemizde siz müşterilerimize çözümler sunmaya devam ediyor.

Muğla servisi olarak müşteri memnuniyeti ve garantili işçilik konuları her zaman önceliğimiz olan konulardır. Muğla Bulaşık Makinesi dükkanımız siz değerli müşterilerimize müşteri memnuniyeti odaklı bir tamir deneyimi vermektedir.

Muğla Bodrum Beyaz Eşya Teknik Servis firmamız siz değerli Bodrum halkına beyaz eşya teknik, tamir, bakım ve onarım servis hizmeti sunmaktadır.

Muğla Bodrum Buzdolabı Tamir Servisimiz, garanti süresi dolmuş buzdolabı tamir ve onarımlarını sağlamaktadır. Muğla Buzdolabı Tamircisi olarak en iyi en kaliteli hizmeti en yakın yerden hizmet imkanı sunmaktayız. Muğla geneli servis ağı sayesinde başta Bodrum olmak üzere Muğla'nın tüm ilçelerine servis hizmeti vermekteyiz.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com