Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Bursa Beyaz Eşya Tamir Ustası İnegöl Yuvam Teknik 444 28 46
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
İnegöl
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Bursa / İnegöl
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Sadece bir model ve ürün üzerine çalışma yapmayan Bursa merkezimiz, tüm Beyaz Eşya Tamir Servisi markaları için aynı özenli hizmetleri sunuyor. 10 yılı aşan deneyimimizle, Bursa’da beyaz eşya servisi olarak hizmetinizdeyiz.

Derin dondurucu kar yapma sorunu, üst kapak fitillerinin eskimiş olması içeri ısı almasına sebep olur ve karlanmaya yol açar fitilin değişmesi dondurucunuzu eski seyrine döndürecektir, Bursa derin dondurucu servisimizi arayarak detaylı fiyat ve bilgi alabilirsiniz. Bursa Beyaz eşya teknik servisimiz alanında ve işinde ehli beyaz eşya ustaları ile aynı zamanda İnegöl geneline de hizmet verir.

Bursa Tamir Merkezi olarak siz değerli müşterilerimize uzun yıllardır en kaliteli ve en profesyonel teknik hizmeti veren firmaların başında gelmekteyiz. Bursa Beyaz eşya tamir servisimiz alanında başarılı ustalar ile beraber fark yaratmaktadır. Bursa ve çevre ilçelerde hizmet veren arıza servisimize 444 28 46 numaralı telefondan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bursa teknik servisi olarak beyaz eşyalarda yaşanan aksaklıkları ortadan kaldırmak adına mücadele ediyoruz. Bursa Servisi ismi ile çalışmalarımızı müşteri memnuniyeti odaklı sürdürmekte ve sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Soğutması az olan yada yeterince soğutma görevini yerine getiremeyen Buzdolabı ürünleri için Buzdolabı Servisi Bursa geneline hizmet vermektedir.

Sizlere en uygun Buzdolabı Gaz Dolum Ücreti sunan Bursa İnegöl tamir servisimizi daima arayabilir ve Buzdolabı Gaz Dolum Ücretleri hakkında kapsamlı bilgi alma olanağını yakalayabilirsiniz. Bursa Buzdolabı Tamir Ustası firmamız yılın 365 günü kesintisiz kaliteli hizmet durmadan çalışmaktadır. Her türlü arıza durumunda Bursa tamir yerleri olarak taleplerinizi karşılamaktayız.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com